--- Napjainkban fontosnak tartjuk, hogy a kötelékek, főként családon belül szorosak legyenek, hiszen egymásra bármikor támaszkodhatunk. --- Reméljük lesz ennek még folytatása az elkövetkezendő években is, és sikerül eljuttatnunk üzenetét nagyobb tömegeknek is."/>

2019.08.31.: Családok Szent István-napi találkozója

2019.08.13. -> 2019.08.18.: Egy táborban az ifjakkal (Benedekmező)
2019-08-18
2019.09.07.: Kovásznai városnapok
2019-09-07
Show all

2019.08.31.: Családok Szent István-napi találkozója

“A hit kegyelem, a gyermek áldás, a család jövő !”

Szent István napi családi napot szervezett immár harmadik alkalommal a kovásznai Római Katolikus Egyház, mely alkalommal felkérték a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesület és a Havadtőy Sándor 109-es cserkészcsapat hozzájárulását egy teljesebb program kialakítása végett.

Amíg a templomkertben a gyerekeket a cserkészek szórakoztatták, addig a templomban, a felnőtteknek, Komáromi Mária hétgyermekes édesanya tartotta előadását, amelyet egy közös ima a családokért követett:

A családokért elmondott közös imát az ebéd követte, melyet Kiss Gábor és a katolikus kórus több tagja közös erővel állított elő és kínálta a résztvevőknek.

Ebéd után megint a szórakozás volt a középpontban, most a Tündérvár “aktivitás-tarsolyából” válogathattak a gyerekek:

Napjainkban fontosnak tartjuk, hogy a kötelékek, főként családon belül szorosak legyenek, hiszen egymásra bármikor támaszkodhatunk.

Reméljük lesz ennek még folytatása az elkövetkezendő években is, és sikerül eljuttatnunk üzenetét nagyobb tömegeknek is.