Tagság

A Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete szeretettel várja a nagycsaládosok jelentkezését.
Tagnak jelentkezhet bármely székely család, ahol legkevesebb három gyermek nevelkedik (legalább egy gyerek legyen 18 évesnél fiatalabb).
Jelentkezni az itt letölthető űrlap kitöltésével lehet, kérjük az űrlapot eljuttatni hozzánk e-mailben (office@tundervar.ro) vagy postán a egyesület címére (Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete RO 525200 Covasna / Kovászna, str. Ștefan cel Mare utca 8A). A jelentkezést követően hamarosan értesítést küldünk a tagsági kérelem jóváhagyásáról, ezt követően be kell fizetni az éves tagdíjat (a jelentkezés időpontjától függetlenül az adott naptári évre történik a tagdíj kifizetése).
Bankszámla: RO36BTRLRONCRT0380048501 (Transilvania Bank),
Éves tagdíj: 60 lej /család/naptári év
A befizetést igazoló bizonylatot ugyanúgy e-mailban vagy postán lehet eljuttatni hozzánk, a befizetés számlára való beérkezésétől kezdődően tekinthető az illető család teljes értékű tagnak. A tagsági díj rendezése után küldjük PDF-ben a szülők részére a személyre szóló tagsági kártyát, mely különböző kedvezményekre jogosít, természetesen szintén a tagság köréből választjuk azokat is, kik táborokban és más kedvezményes vagy ingyenes nagycsaládos eseményeken vehetnek részt.
Fontos kihangsúlyozni, hogy a rendezvényeink mindenki számára nyitottak (nem kell tagnak vagy nagycsaládosnak lenni), a nagycsaládos kártya csupán a kedvezmények igénybevételére vonatkozik.
Itt lehet le-ellenőrizni egy adott kártya tagsági díjának a kifizetési státuszát:


Egyesületünk tagja a magyarországi Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), így a mi tagjaink nagyon kedvezményes áron igényelhetik pl. a NOE kártyát. A NOE belépési nyilatkozat innen tölthető le, ezt hozzánk kell küldeni kitöltés után.
Bármilyen kérdésük van, készséggel állunk rendelkezésre, kérjük írjon nekünk a office@tundervar.ro címre.